Història

Per trobar els orígens del nostre Club cal remuntar-se a l’any 1983, quan un grup d’apassionats de l’esquí van crear el “Club d’Esquí La Molina”. Al cap dels anys, a la primavera del 2000, es va produir la fusió amb l’altre club del municipi, el “Club Alpí La Molina” i, sumant tots els actius humans, es va constituir “La Molina Club d’Esports”.

 Al llarg del temps el club s’ha adaptat a les diferents tendències esportives creant seccions de Surf de Neu, Freestyle o Esquí de Muntanya i també a les necessites dels diferents grups esportius realitzant entrenaments en diferents indrets i horaris per buscar sempre les millors condicions. El club ha col•laborat també al llarg del temps en competicions esportives de tot tipus.

 Actualment el club consta d’uns 120 esportistes, uns 400 associats, un equip de 28 tècnics titulats, un grup de voluntaris apassionats de l’esquí que permet organitzar curses de tot tipus amb les màximes garanties i una junta directiva que vetlla pel bon funcionament del club.

Un factor clau de l’activitat del club és l’estació d’esquí on es realitzen els entrenaments i la majoria d’activitats. La Molina, del grup FGC, és sinònim d’esquí familiar, de proximitat amb les grans capitals i de competició. Aquests aspectes afavoreixen i consoliden l’esperit del club.