Fes-te soci

A La Molina Club d’Esports sempre sou a temps de fer-vos socis!

Tot i que la nostra activitat està centrada a l’hivern, fem activitats durant tot l’any!

Tots aquells que vulgueu formar part de La Molina Club d’Esports i practicar qualsevol de les activitats/modalitats d’esquí que proposem, sigueu benvinguts.

Per fer-vos socis el procediment és molt senzill. Heu de contactar amb Secretaria i allà us informaran de tots els passos a seguir. Envieu un correu electrònic a [email protected] o truqueu al telèfon 650619708. A més, en tot moment sereu assessorats pel nostre Director Tècnic.

 

Categories:

SOCIS
Adults i infants que participen a les activitats socials, esportives i lúdiques que organitza el club durant tot l’any. Com també gaudeixen de les avantatges i descomptes per ser socis. Tot soci menor d’edat haurà de tenir com a mínim un familiar major d’edat com a soci.

ESCOLA DE NEU
Nens i nenes de 3 a 7 anys que aprenen a esquiar, sempre de forma lúdica, per assolir la tècnica base i formar-se com a futurs esquiadors de competició, freeski o d’evolució.

FREESKI
Infants a partir de 7 anys i joves, que volen aprendre a fer trucs de Freestyle per tot arreu on hi hagi neu i els hi agradi el freeride.

ALEVINS U10 – U12
Nens i nenes que tenen entre 8 i 11 anys que s’inicien a l’esquí de competició base, aprenent a entrenar i viure les primeres competicions com veritables festes.

INFANTILS U14 – U16
Infants des de els 12 als 15 anys que realitzen entrenaments en equips de competició per aprendre a entrenar i competir per arribar a la següent etapa de juvenil amb les millors condicions tècniques, físiques i cognitives possibles. Participen a la lliga catalana, española i curses internacionals.

JUVENILS I SÈNIORS
Joves i adults a partir dels 16 fins als 30 anys que són un equip de competició per aprendre a perfeccionar el nivell tècnic, físic i mental. Participen en curses autonòmiques, nacionals i internacionals.

MÀSTERS
Adults a partir dels 30 anys, apassionats per aquest esport i que volen millorar el seu nivell d’esquí i/o gaudir de les competicions a nivell autonòmic, nacional i internacional.